September 14, 2019

ON TV IN 1989

As Doc Brown once said: "30 years. It's a nice round number." We Agree, and with that thought in mind, and what with it being September when new programs traditionally began airing, we figured we'd show you the Saturday morning television schedule for all the major networks (alphabetically) from the fall of 1989. While watching on Saturday morning, you may have seen these*:

8:00 A.M.




8:30 A.M.

(1 HOUR)

(1 HOUR)


9:00 A.M.


9:30 A.M.

(1 HOUR)




10:00 A.M.


(1 HOUR)

10:30 A.M.


(1 HOUR)

11:00 A.M.

(1 HOUR)


11:30 A.M.



12:00 P.M.




12:30 P.M.







*Shows and times may have differed between markets.

No comments:

Post a Comment